• Standaard

Voordelen 0573 Buitensport

GA LEKKER BUITENSPORTEN

De zonnestralen die je gezicht verwarmen, de geur van de dauw op de jonge blaadjes, een frisse wind die je lichaam lekker wakker maakt, het getjilp van de volgels die zorgen voor een glimlach op je gezicht. Je voelt de energie door je lichaam stromen, je voelt je happy en kijkt ernaar uit om samen met een groep sportievelingen aan het werk te gaan. Wat een heerlijke ervaring.

0573 Buitensport staat voor sport, fun en resultaat. Deze ultieme combinatie wordt ook nog eens bereikt in de frisse buitenlucht. Iedereen weet dat sporten gezond is, maar dat buiten sporten nog meer voordelen oplevert is zeker nog niet bij iedereen bekend. De meeste mensen kiezen nog steeds voor de sportschool en zien er weinig in om het dampende zaaltje te verruilen voor een setting in de buitenlucht. Vreemd toch? Daarom wordt het eens tijd om alle voordelen van 0573 Buitensport op een rijtje te  zetten.

 1. Een betere weerstand
  Doordat je in de buitenlucht sport, maak je vitamine D3 aan. Deze vitamine verhoogt je weerstand en gaat botontkalking tegen.

 2.  Je zit beter in je vel
  Door het zonlicht gaat je serotonineniveau flink omhoog, waardoor je je beter in je vel voelt en beter slaapt

 3. Je verliest vet
  De lessen van 0573 Buitensport verhogen je stofwisseling, waardoor de vetverbranding veel sneller gaat en je dus afvalt (mits je natuurlijk ook op je voeding let).

 4. Minder kans op Suikerziekte (type 2) en minder neiging tot vetopslag
  De lessen van 0573 Buitensport verlagen de insulinegevoeligheid, waardoor je dus weinig insuline nodig hebt om je bloedsuiker in balans te houden. Hierdoor heb je minder kans op suikerziekte, een lagere bloeddruk en minder neiging tot vetopslag.

 5. Meer spiermassa‚Äč
  Een groot aantal lessen van 0573 Buitensport zorgt voor de toename van je spiermassa en voor de aanmaak van testosteron en het groeihormoon MHG. Testosteron zorgt voor een snelle groei van de spiermassa, je uithoudingsvermogen neemt toe en je vetmassa daalt. MHG zorgt voor een opbouw van je spieren en versterking van je botten. Bovendien zorgt het voor vetafname en een betere  vochtregulatie in je lichaam.

 6. Toename van je spierkracht
  Een groot aantal lessen van 0573 Buitensport zorgt voor een toename van je spierkracht. Kies eens voor een andere les, zo worden je spieren opnieuw getriggered.

 7. Je sportprestaties worden beter
  trainen bij 0573 Buitensport zorgt ervoor dat je pezen sterker worden, waardoor je aanzienlijk verschil zult merken in je prestaties.

 8.  Kans op osteoporose neemt af
  Trainen bij 0573 Buitensport zorgt voor een verhoogde botdichtheid en in combinatie met de aanmaak van vitamine D3 neemt de kans op osteoporose af.

 9. Aanzienlijk minder kans op hart- en vaatziekten
  Trainen bij 0573 Buitensport kan de kans op hart- en vaatziekten aanzienlijk verlagen door onder andere de verlaging van het cholesterolgehalte en de bloeddruk.

 10.  ook ruimte voor onspanning
  Naast de lessen waarbij je spieren op efficiente manier traint, is er bij 0573 Buitensport ook ruimte ingebouwd voor ontspanning. Onze Flow walk is –als je wilt- je wekelijkse rustmoment in de alledaagse hectiek. Ervaar hoe een meditatie tijdens een wandeling je eigen mini retraite kan zijn. 

Kort samengevat word je van de lessen van 0573 Buitensport:

 • gezonder,
 • sterker, 
 • slanker,
 • actiever
 • gelukkiger

Meld je aan bij 0573 Buitensport!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Online Essentrics les

  Wil je thuis toch graag Essentrics volgen? Dat kan. Via deze link kom je op ...

  Lees meer
 • Vanaf 1 juli 0573 Buitensport

  Klik hier voor meer informatie!

  Lees meer
Meer nieuws
 • reclame 3

  Groepslessen buiten

  0573 Buitensport biedt groepslessen aan voor ieders niveau. Bepaal je doel en kies je groepsles!

  Lees meer
 • reclame 1

  Voeding

  Hulp nodig bij afvallen of gezonder eten? Bij 0573 Buitensport ben je aan het juiste adres

  Lees meer
 • reclame 2

  Dynostics: analyse energie lichaam

  Koolhydraten, vetten of eiwitten? Wat moet ik eten om het lichaamsenergie te optimaliseren. Bij ons het antwoord!

  Meer info aanvragen